Sunday, March 27, 2011

Hanya manja aku,kau saja boleh rasa~

Peh2,title atas tak boleh blah.saja2 buat title macam tu.Aku manja ke??
Sorry sikit ae..

Tapi ada lah someone ni cakap aku manja
Dia say aku manja....plezz laaa…
Tengok muka laa..baik pnya ganas ni..
Setakat sandar2 kepale dan baring2 atas riba ayah aku pon dia leh cakap aku manja
Mana ada,aku dengan ayah aku memang macam tu…
Dia tu anak bongsu,pastu membebel2,lepastu ngada2..
Lagi manja..!


Sabtu malam hari tu,aku ke UKM amek dia ni then sama2 ke pasar malam.
Lepastu,dalam kereta dia tak berhenti2 bercakap.
Asek nak gadoh jer dengan aku
Nak pergi pasar malam nak cari ape yang aku idam tapi takde=(
Lapooo jer malam tu
Beli tau fu fa jer
Tak tau nak lepak mana kat celah UKM tu,lepak makan kat zaaba jer
Macam2 bunyi kat UKM tu,bising dengar suara orang karoke..karoke ker??
Entahla~lalala
Then lepak kat zaaba dengan budak mengada2 sambil2 tunggu dia nak main futsal
Borak2 jer takde lebih2,dengar jer apa budak mengada2 tu cakap.
Mentang2 budak law~semua nak betul,kite diam jer dia cakap apa
Grrr….





7 comments:

  1. ala..ngaku je la ko 2 anak manje..rasenye btol kot ape yg dak 2 cakap

    ReplyDelete
  2. ye la..budak tu suke cakap aku anak manja..tak pon...lepas ni xkan tegur dia dahh

    ReplyDelete
  3. eleh...x nak ngaku pas2 x nk tgur dak 2 plak..tau r ade kwan baru

    ReplyDelete
  4. mane de kwn baru..pandai2 je...

    ReplyDelete
  5. oit...ko datang zaba xjemput aku makan sekali ke? nie aku geram nie

    ReplyDelete
  6. haha...aku mne mkn pape...mkn tau fu fa jer...

    ReplyDelete