Wednesday, January 12, 2011

Dan Bila Esok..

Ari ni trase keletihannn sgt..huhu…
Mane x nyer  smlm sgt2 penat drive kete..ke site…bkn 1 site..3 site nk pegi…
Kajang-jelok-putrajaya-sg long-
Bkn calang2 ukur..satu umah nk ukur…
Tp seronok lyn smgt costumer..baik hti plak tuh
Besarnyer umah costumer ni…skali bungalow daaa…
Mgkin costumer xsbr nk aku design umah dia…
Aku mmg rse nk dmam smlm..tp msg2 pnt sgt so aku jer yg drive kete..

Mata pon sgt2 gntok..aku still thn..
Dgn xmkn lg…aku snggah kdai bli kacang..sbb lapa sgt..ala kcg manis tu yang empat segi..
Aku xtau nk sbut nama kacang tu hihi..tu pon x abes,mcm xselere..
Asek nk mntah jer..mne xnyer prut kosong…msuk angin jer…air xminum..
6:25 ptg..aku balik umah…woohhh truk sgt ker keje aku ni smpai sgt letih smlm…
Aku tros mndi solat sume….ape lg..lnding ats katil…huh…legenyerrrrrrrrrrrrrrrrr………….tp kepale pning2..bdn pns2…tgh bring2…tibe2 dpt pglan…’anis,pick up aku..kite g ukm’……mmg letih tp aku dh jnji dgn dia…dgn syarat dia kene blikan aku panadol…tq!=)
Haaaaaa…nk jmpe siapa?sorry lah rhsia hehe…sblm  smpai ukm tu smpt lah aku ke BBB Tomyam..bli nsi goreng  ayam untuk seseorg yg tdak sht katanyer…tp bile g BBB Tomyam ni trgt seseorg huhu………………………

Aku lepak kt prking dato onn utk jmpe seseorg….
Dan si dia itu pon smpaii……..ha ah laaaaaaaaaaaa…pucat nyer muke si dia ni…dgn berken pelekat and sweather….tol2 nmpk xsihat…gym punyer psl katanyer…xpe2…si gadis dh pon blikan air mineral..panadol..n nasi goreng utk si dia…hihi…cute x…cute x….=p caringnyerrrrrrrrrrrr……….
Dah la si dia bsandar kt kete aku…lg keciann…sbb kete aku KOTOR!!...
Aku mmg dh lama xbsuhhhh…..sbb….mmg xnk basuhhhhh..hehe..xde lah…nti aku bsuhla…..kete putih leceh la..nmpk sgt kotornyer….sorry yer cik abg…

Xlama pon borak..kejap jer….gosip2…n glak ckit2 jer….si dia pon nk nek blik sbb xlarat…
Tp aku msih di ukm…mghirup udara di padang dato onn tu..mmg sejuk mlm nyer..sbb mcm nk ujan
Aku dan dia berborak2..meluahkan psaan msing2..ape yg tsmpn dn trpndam…..
aku yg sememangnyer xsht…cume bsndr di dlm kete…tp xde lah ngntok…
jam pon dah mnunjukkan pkl 11mlm…aku pon start enjin kete..dan balik…bjalan2 (sesat)hehe…dan smpai ke umah pkl 12tgh mlm…

smpai2 umah mk ayah aku x tido lg…borak2 kjap then aku pon trtido….huhu….

p/s : jaket aku….aku tuntut kt muar nti…blek muar ati2 ye sygkuh..hehe…

4 comments:

  1. pasni design rumah aku leh x?
    FOC

    ReplyDelete
  2. cantik..ko kene drive dari tmpat keje ke site..(kuantan)..haha

    ReplyDelete
  3. no hal....caj trnsport..mkn sume ko kene bg r haha...oi ko bile free jom lepak...

    ReplyDelete