Tuesday, August 2, 2011

Perasan...


Hai
Dah lama aku tak update blog,kadang2 rasa malas jer.penat.buzy pun ade.hikhik.
Dan hari ni merupakan hari kedua puasa.alhamdulillah seronok berpuasa dalam keadaan yang baik walaupun sedikit penat kan.hehe.tak mengape ok ajer.

Alhamdulillah,aku masih diberi peluang untuk berpuasa pada tahun ni.malam tadi lepas tarawikh,tekak mcm haus.xpasal2 opismate aku jd mangsa dan memaksanya keluar sat dengan aku.tak p mana2 pon.g minum2 jap dekat ngan umah aku.ngehee.memang dua gelas aku minum.erk teh ais n the o ais pekena sekali roti telur.memang berbaloi.amek kau sampai umah muntah2.perhh.

Haaa.memang aku membebel ajer dengan die,dia dah tergelak2 ajer.amek kau budak.sory k hehe.sebab aku macam tension dengan satu bende ni.bengang pon ade jugak tapi p.k2 balik kan bulan puasa.so aku xdelah mengutuk aku just cakap apa yang aku rasa xpuas hati dgn someone ni.

pesal ntah dia tu.aku xde wat hal dengan dia.die jer perasan tak pasal2.adeh.dah mmber aku sorang ni asek tergelak jer tengok aku membebel.ye la aku mmg geram kot haha.ngeng dah aku ni.=p
lega dah cakap dengan member aku ni.hope die simpan rahsia ae.hekhek.

ah,aku xde bnde nak tulis daa.boring dah dgn blog ni.daaa~

1 comment:

  1. wahhh manyak nye minum air.puasa namau marah2 taw =)

    ReplyDelete